06 - 51 91 02 40 Videobellen Meld je aan

Deze helden gingen je voor

Heldenverhalen

Een groene held zit niet elke dag in een schoolbank, maar maakt er liever werk van. Wat maakt 1 dag leren en 4 dagen werken in de boomteelt nou zo leuk? Er zijn zelfs helden die eerst iets anders deden, maar er toch voor kozen om in de Boomteelt te werken. Waarom? Patrick, Frank, Sander, Sem en Tom en Tom vertellen het je graag!

< je kan links en rechts door de video's swipen >

Tom voorspelt je een gouden toekomst

Tom (23) ziet toekomst in de boomteelt. Ligt jouw toekomst hier ook? Ontdek waarom je net als deze Green Hero wil starten met de opleiding werken en leren.

Handen uit de mouwen

Frank runt nu zijn eigen bedrijf

Frank (25) volgde de opleiding Boomteelt in Boskoop en weet precies wat er nodig is om te slagen in de boomteelt. Ontdek hoe deze Green Hero nu zijn eigen bedrijf runt.

Pak die kans!

Sander twijfelde eerst ook...

Wat leer je allemaal met 1 dag school en 4 dagen in de natuur? Sander (19) volgt de opleiding Boomteelt in Boskoop en vertelt het je. Word jij ook zo’n Green Hero?

Word een held met geld

Patrick maakte een slimme keuze

Patrick (21) zorgt niet alleen voor de groei en bloei van planten, maar ook voor de groei en bloei van zijn loopbaan. Ontdek waar deze Green Hero van droomt.

Wacht niet tot het te laat is...

Sem vertelt wat jij kunt verwachten

Sem (20) volgt de opleiding Boomteelt in Boskoop en vertelt wat er allemaal komt kijken bij het vak van boomkweker. Bekijk deze Green Hero in actie!

Waar wacht je nog op!?

Waarom zou je werken en leren?

Tom (20) weet wel waarom je voor werken en leren moet kiezen als je in de boomteelt groot wil groeien. Luister maar eens naar deze Green Hero.

Verzilver die gouden kans

Held in het groen? Doen!

  • 4 dagen werken en maar 1 dagje school
  • Verdien geld met je buiten fit bewegen
  • Kweek je eigen toekomst vol baankansen
  • Red de wereld van eentonigheid
  • Altijd poen met toekomst in het groen!

Grijp nu je kans
(nog maar 8 5 plaatsen over)

Hey nieuwe held! Stel hier je vraag...

En ontdek jouw kansen

Stel je vraag en ontdek of jij ook heldhaftig genoeg bent om te starten aan één van de opleidingen in Boskoop of Aalsmeer.

 Bel nu

 Word jij de nieuwe held?
06-51910240 Contact