06 - 51 91 02 40 Videobellen Meld je aan

De wereld heeft jou nodig! Word jij de nieuwe held in het groen?

Werken // doen // groeien // poen

In Nederland zet je het groen letterlijk op de kaart. Want als één van de belangrijkste sierteeltlanden van Europa breng je als Hero in Green planten groot die de hele wereld over gaan.

Laat jouw gouden kans niet liggen

Daar sieren jouw planten miljoenen tuinen, plantsoenen en terrassen. Wat zou er gebeuren zonder helden zoals jij? Dan wordt de wereld een stuk minder groen, minder gezond en minder mooi. Dus, waar wacht je nog op? Actie!

Lerend werken in het groen

Op het Wellantcollege ga je één van de BBL-opleidingen volgen. Dat betekent dat je maar 1 dagje naar school moet en de andere dagen mag werken bij een toonaangevend bedrijf.

En je hoeft nooit meer te zeggen: Sorry jongens, ik kan niet mee want ik heb geen geld...

Kom op joh, zo'n kans moet je pakken!

Je werkt tijdens je opleiding elk half jaar bij een toonaangevend bedrijf in de Greenport regio Boskoop of Aalsmeer als volwaardige kracht en hoeft maar 1 dag naar school. Tijdens de opleiding neem je een kijkje bij veel verschillende bedrijven uit de sector. Je ervaart hoe fantastisch de groene business is en je krijgt vanaf dag één alle doorgroeimogelijkheden voor de toekomst op een presenteerblaadje.

Dus, waar wacht je nog op? Actie!

Grijp je kans

Steek je handen uit de mouwen

Jouw land is de grootste exporteur van sierteeltproducten. Het werk bestaat daarom niet alleen uit produceren, maar ook uit handel. Jij bent de nieuwe generatie en zal dus alles moeten gaan leren over Internet of Things, Artificial Intelligence en robotisering. Als je hier alles van weet én ook nog met je handen kan werken ben je goud waard op de arbeidsmarkt. Hoe gaaf is dat!? Dus waar wacht je nog op. Actie!

Grijp je kans

Wacht niet tot het te laat is

Jij gaat werken bij de mooiste en grootste tuinbouwbedrijven van Nederland. Daar werk je met jouw leeftijdsgenoten en word je begeleid door succesvolle ondernemers. Maar omdat zij ook niet alle tijd van de wereld hebben, kunnen ze maar een paar nieuwe helden per jaar laten groeien. Dus, waar wacht je nog op? Actie!

Grijp je kans

Word een held met geld

Misschien woon je nog lekker thuis. En denk je nog helemaal niet na over je toekomst. Prima joh! Maar zorg dan wel dat je genoeg poen hebt om straks (als het weer mag) in de kroeg jouw vrienden te trakteren op die welverdiende pint. Dan ben jij de held die kan zeggen: Hé, ik ben aan het leren in het groen en heb genoeg poen. Dus, waar wacht je nog op? Actie!

Grijp je kans

Red de wereld. Word Hero in Green.

Schrijf je nu in voor de BBL-opleidingen in Boskoop of Aalsmeer

4 dagen werken, 1 dag leren // Start opleiding: 1 september 2020

  • Kom 1 dag leren en 4 dagen werken in de boomkwekerij
  • Groei nog harder dan een stekje
  • Verdien geld met je (buiten) fit bewegen
  • Kweek je eigen toekomst vol baankansen
  • Red de wereld van eentonigheid
  • Gegarandeerde werkplek bij een toonaangevend bedrijf

Grijp nu je kans
(nog maar 8 5 plaatsen over)

Hey nieuwe held! Stel hier je vraag...

En ontdek jouw kansen

Stel je vraag en ontdek of jij ook heldhaftig genoeg bent om te starten aan één van de opleidingen in Boskoop of Aalsmeer.

 Bel nu

 Word jij de nieuwe held?
06-51910240 Contact